Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Acum sper sa ajunga la toata lumea :x
Intai am preparat sosul caramel :
Punem zaharul intr-o tigaie pe aragaz,iar cand incepe sa se topeasca amestecam continuu cu o lingura de lemn.Cand zaharul s-a topit complet,punem pe rand cate o lingura de iaurt si amestecam bine, astfel incat sa nu se cristalizele.Dupa ce adaugam tot iaurtul ,inchidem flacara.
Intr-o tava mai lata asezam cate o foaie de napolitana , intindem uniform deasupra crema de zahar ars ,apoi asezam alta foaie de napolitana si tot asa pana ajungem la ultima foaie de napolitana .
Glazura de ciocolata o preparam astfel :
Intr-o cratita punem ciocolata sa se topesca .
Cand da primul clocot, adaugam untul,apoi laptele si cu ajutorul unui tel ,amestecam continuu pana cand se omogenizeaza glazura .
Lasam sa se racoreasca putin si glazuram tortul .
Ornam cu bomboane deasupra, apoi lasam tortul la frigider 3-4 ore .
1
imi nespus de rau ca nu am avut si miez de nuca ,dar voi ...daca aveti prin casa,nu ezitati sa puneti si miez de nuca in sosul caramel.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult